Saturday, 13 October 2012

REALITI FACEBOOK (screen production subject)

video


Alhamdulillah... akhirnya dpt jugak upload video ni. video ni adalah kelengkapan subject screen production part 5. video ni nampak cikai dgn duration 1minit lebih je. tp untuk menghasilkannya mengambil masa hampir 2 hari. realiti facebook adalah untuk mempamerkan kebaikan facebook dan kebijaksanaan pengguna @ remaja dalam menggunakannya. jika di perhatikan terdapat perbandingan menggunakan cara yg baik dan tidak, oleh 2 pengguna yang berbeza. dalam padanya kami nak tonjolkan pengguna cara yang baik telah berjaya dengan sedikit bantuan facebook melalui interaksi di facebook, info ilmiah dan mendapat pandangan yang elok dari rakan facebook yang lain.Dalam menyiapkan shoot video ni byk pengalaman yg kami dapat ,antaranya kerjasama dalam kumpulan. Qin sbgai D.O.P telah menjalankan tugas untuk bahagian shoot dan bekerjasama dengan Director.. biarpun kami bukan dari kalangan profesional dalam menyediakan video, kami cuba sebaik mungkin untuk menyiapkannya dan memenuhi kehendak tenaga pengajar. jika dulu kami pernah menguruskan untuk shooting senior2, kali ini kami berpeluang untuk menguruskan shooting kami sendiri. Terima kasih Qin ucapkan kepada rakan2 dari Program Screen yang telah dikenali pada mula2 masuk uitm dan mula bertegur n kenal lebih dekat disebabkan PSA ini. mungkin, kalau xde PSA kita x akan kenal mcm sekarang.. Imran, Jeycob & Rahim thanks sebab sudi tolong n banyak membantu kami. nanti ada pape lagi, kami mau minta tolong korang lagi.. hehe... Untuk rakan2 Team PSA Realiti Facebook, qin ucapkan TQ sebab bagi kerjasama. gunakan ilmu yang ada untuk seterusnya.. pengalaman menjadi pembantu kita..=)