Saturday, 28 January 2012

alahaii cun2 maa.. lama btui titew x jumpe

           
rindu sangat2 kat korang, ada yang selalu aku jumpe... ada yang lepas SPM tu terus xjumpe sampai la cuti Tahun Baru Cina lepas dapat jumpe korang... 2 tahun kott kite xjumpa , lama tuuuu.. lam tgesa - gesa ngan cuti yg agak kejap tu, Alhamdulillah dapat jgk bersua muka...
           Fuyoooo.... korang smua mkin cantik, makin mlawaa... tkezuttt aku... hahaha...cun...cun...!! nak kate ni reunion pun bkn reunion. p, agak laa... bagi sesiapa yang kami x inform nk jumpe tu harap maaf. sbenarnya ianya terancang secara tiba2.. t kite wat reunion ok?? jumpe, sembang, gelak2 sampai pecah perut.. =)
         hahahaha... nk tao x??? ad yang bawak pakwe lagi... yg tlg shoot pic2 ni smua pakwe dy la... dan tuan punye pakwe tu ad lam pic ni... nk aku gtao ker??? oh tiiidaaakkk.... xbaik2... hehehe... sape yang terasa bila bc blog aku ni dy tu arr... lex eaakkk aku gurau jee...
          yang nak jumpe ni kami plan just 5 org je, secara x sngaja tserempak ngan sorang lagi tuuu... so ape lagi tarik la dy... jom join kami possing!! heee yang agak malu2 tu la dy...


Pape pun nice meet u alls... jumpe lagi, papaii (^^,)

Friday, 27 January 2012

until the end of life ..

with Farhana (Bumi kenyalang)


Syuhada or Mek Da (kiri)... hehehe



Assalamualaikum... ni aku nk kenalkan pada korang yang singgah ke blog aku , 2 orang kat atas ni kawan baik aku... org putih kate 'best friend forever' hahhhh!! tu diaa.. kami kenal dari sekolah rendah lagi dan sekolah menengah yang sama di SMK Zainab (2)...
banyak tol memory best2 ngan dy orang ni.. kami 1 kepala , sama idea n giler2.. However, skrg ni kami da jarang jumpe sbb masing2 berjauhan sorang kat UiTM Dungun, yang tu plak kat UiTM machang and aku lak kat UiTM P.Perdana S.Alam.. Yahhhhhhhh!! 1 UiTM!!.  Hurmmm, mmg x jumpe sgt la, yang mampu calling2 n jenguk2 kat fesbuk je lerr... Jangan isau, cuti sem pasti datang... jumpe nanti kite buang tabiat puas2.. alaaa... mcm biasa ^___^ hehehe... ok la rasa cukup sampai cni jer dlu sal kami... t citer len.. 

 Biar jauh di mata, dekat di hati , ingat di otak!!

thanks you....