Saturday, 28 January 2012

alahaii cun2 maa.. lama btui titew x jumpe

           
rindu sangat2 kat korang, ada yang selalu aku jumpe... ada yang lepas SPM tu terus xjumpe sampai la cuti Tahun Baru Cina lepas dapat jumpe korang... 2 tahun kott kite xjumpa , lama tuuuu.. lam tgesa - gesa ngan cuti yg agak kejap tu, Alhamdulillah dapat jgk bersua muka...
           Fuyoooo.... korang smua mkin cantik, makin mlawaa... tkezuttt aku... hahaha...cun...cun...!! nak kate ni reunion pun bkn reunion. p, agak laa... bagi sesiapa yang kami x inform nk jumpe tu harap maaf. sbenarnya ianya terancang secara tiba2.. t kite wat reunion ok?? jumpe, sembang, gelak2 sampai pecah perut.. =)
         hahahaha... nk tao x??? ad yang bawak pakwe lagi... yg tlg shoot pic2 ni smua pakwe dy la... dan tuan punye pakwe tu ad lam pic ni... nk aku gtao ker??? oh tiiidaaakkk.... xbaik2... hehehe... sape yang terasa bila bc blog aku ni dy tu arr... lex eaakkk aku gurau jee...
          yang nak jumpe ni kami plan just 5 org je, secara x sngaja tserempak ngan sorang lagi tuuu... so ape lagi tarik la dy... jom join kami possing!! heee yang agak malu2 tu la dy...


Pape pun nice meet u alls... jumpe lagi, papaii (^^,)

No comments:

Post a Comment