Thursday, 1 March 2012

sahabat universiti or sahabat skull ???@#$%

Dulu masa kat skull qin excited sgt nk blajar kat U, yelah.. dgr cikgu2 dup cter blaja kat U best sgt. Yess!! memang best sbb kite blajar ape yg kite minat bukan terpaksa meminati subjek coz i2 adalah bidang yang dipilih. Dan ternyata skunk mmg blaja kat U sangat menyeronokkan berbanding skull. =) Dalam keseronokkan blajar di U ni 1 benda je xkan dpt sama dengan di skull dulu... SAHABAT... sahabat di skull BETTER dari kat U dan ssh nak dapat sahabat di U sama seperti di skull dulu.. sangat susah. Sahabat kat skull dulu xpernah nak berhasad sesama sahabat sendiri, sentiasa menasihati dengan nasihat yg baik, memberi semangat serta sentiasa menjadi pendengar yg setia. Di U plak mmg ad sahabat yang tulus sama d skull dulu tp boleh dikira kuantitinya nak menunjukkan ramai yang sebaliknya. Kebanyakkannya mempunyai hasad, baik ada makna, mulut xpayah ckp la PUAKA... mcm ni ke di katakn golongan INTELEKTUAL??? pada SAHABAT yang qin jumpe kat U ni sentiasa support qin , baik n ikhlas berkawan ngan qin, qin ucapkan thanks.. smoga ukhwah i2 kekal ke akhir hayat. Pada anda yg terasa apabila membaca post qin ni, muhasabah la diri anda n perbetulkanlah ke arah KEBAIKKAN. Dosa dengan Allah boleh bertaubat, Dosa dengan manusia sampai ke Akhirat.. renung2kan lah...

2 comments:

  1. btol 2 kin aku sokong..walau ape pun kau lah sahabatku..hihi..:)

    ReplyDelete
  2. OMG... OMG... hihi... kau pun begitu jua... hope always with u.. =) lebiu sya..

    ReplyDelete