Friday, 27 January 2012

until the end of life ..

with Farhana (Bumi kenyalang)


Syuhada or Mek Da (kiri)... hehehe



Assalamualaikum... ni aku nk kenalkan pada korang yang singgah ke blog aku , 2 orang kat atas ni kawan baik aku... org putih kate 'best friend forever' hahhhh!! tu diaa.. kami kenal dari sekolah rendah lagi dan sekolah menengah yang sama di SMK Zainab (2)...
banyak tol memory best2 ngan dy orang ni.. kami 1 kepala , sama idea n giler2.. However, skrg ni kami da jarang jumpe sbb masing2 berjauhan sorang kat UiTM Dungun, yang tu plak kat UiTM machang and aku lak kat UiTM P.Perdana S.Alam.. Yahhhhhhhh!! 1 UiTM!!.  Hurmmm, mmg x jumpe sgt la, yang mampu calling2 n jenguk2 kat fesbuk je lerr... Jangan isau, cuti sem pasti datang... jumpe nanti kite buang tabiat puas2.. alaaa... mcm biasa ^___^ hehehe... ok la rasa cukup sampai cni jer dlu sal kami... t citer len.. 

 Biar jauh di mata, dekat di hati , ingat di otak!!

thanks you....

No comments:

Post a Comment