Wednesday, 7 March 2012

kwn, blokmate n housemate ----> love u alls -__-





I luv mygirlfen... hihi biar pun koram nk ckp qin ni gedik ke hape ke... wa tarak kesah bhai..akhrnye bjaya jgk aqu upload vdeo yg x seberapa ni.. jnji ad la jgkkan. wahhahaha.. vdeo ni qin tujukan tuk myhousemate yg sama2 tinggal d teratak 4A09 & 4B07 kolej jasmine puncak perdana selama 2 sem ni. igt lg ms mula2 dtg kat 4A09 dulu... aqu org first smpai kolej. paling klakar  datang ngan yakin tanpa tgk slip daftar umah, main redah je aq msk umah 4A10. walaweiii salah umah.. confident lebeyyyy... hahahaha. Tanpa rs mushkil msk2 bilik terus kemas baju lam local, pasang cadar, n p curi bantal lagi lam umah 4A09, padahal tu umah aqu. gilerr btuii. duduk bkn men lama dah lam bilik bru p daftar kolej, skali time nk isi borang daftar, ttgk la kat slip daftar tu rmh aq sbnrnye 4A09. Gelabah tahap dewa aqu time tu,  cpt2 naik ats p kms balik brg2 lam umah tu n bwk msk ke 4A09...2x mngemas aqu ari tu.. mybe antara korang ad yg x thu sal cter ni kn.. hahaha malu wehhh. first skali aqu jumpe Pa'ie sempat la kenal2 ckit, pastu Aini datang kms brg2. Paling tekejut, x sangka serumah ngan org yg slalu teserempak tiap kali buka pintu umah ms sem 1 dulu.. haha siapa dia?? xlen xbukan Mizah or Mak Jem..kikiki... dlu senyum2 je skunk da sembang sakan.. dulu jiran je, skunk housemate. plg xbley blah ms awl2 srumah tu mitak tolong mizah lapkan rak buku . sorry la sy gayat.. Thanks Mizah.. untuk Mek, ape2 je bolehkn?? hahaha. sabor je laaa. Kat umah ni jgk la mula kenal Adlina n kak mie dengan lebih rapat. Huh!! Kak Mie?? suke mnyakat aqu kot.. tiap2 ary msti nk dgr aqu carut.. carutan itu bisa membuatkan dirinya ketawa dan membuatkan kami lebih berjenaka. rs mcm umah org giler pun ad time dy menjerit.. baru je lam 2 mggu cmtu dtg la plak penghuni baru.. kak Sal namanye.. ngeee nikmat tu .. hehe . tu sem lps.. bila kak sal da abs diploma, tempatnye dganti plak ngan Finaz. ermm finaz ke aton or Dora?? huhu. opss, lupe lak kat minah gedik.. utk ko fara, xde nk ckp ape la.. cume nk ckp bwk2 balik la datuk cicit bear ko tu.. daripada ke datuk bear sampai ke cicit ko susun bear ats katil tu dan tanpa d duga ianya memeranjatkn aqu n Mizah beberapa hari yg lepas. ku akui dalam byk2 penghuni lam umah tu aku la pling giler2, xde niat pon cume nk bergurau n happy2 je.. kat luar aqu mcm tu ngan korang, lam hati pun cm2. xde simpan2 n trasa aty. harap korang pun begitu jua. maafkan Mek seandainye ad trasa hati ngan gurauan n kata2 yg terlontar. kepada Mizah , Pa'ie , Aini , Ad, Finaz n kak Mie yg abs diploma sem ni. gudluck... jgn lupa saya disini.. kenangku di dalam doamu..=)

















2 comments:

  1. hahaha..kalakar la mu kin ciap blh terslap umh lagi xthnnya siap kms2 dh sume...(^____^).hihi

    ReplyDelete
  2. hat 2hat x tehe nya sha... berat nanang la.. malu kokrang

    ReplyDelete